Over Ons

Gedreven door inhoud. Bevlogen. Vol overtuiging dat het altijd een tandje beter kan. Zo typeren opdrachtgevers en klanten de mensen achter OrganisatieAdviesbureau deBreedte; Tijs de Bree en Karien Dommerholt.

Tijs de Bree

Na zijn opleiding als technisch bestuurskundig ingenieur (Technische Universiteit Delft) werkte Tijs als adviseur bij verscheidene gerenommeerde adviesbureaus. Geboeid door de dynamiek in en tussen organisaties, besloot hij dit verder te onderzoeken aan de Universiteit Twente. 'Hoe leren en veranderen organisaties?' Die vraag stond centraal gedurende het vijfjarig onderzoek. Ervaring en kennis uit die periode waren de basis voor het opzetten van een eigen adviesbureau in 2010. “Succesvolle organisaties hebben één ding gemeen: ze willen leren. Daarvoor is het cruciaal om op gezette tijden te evalueren, reflecteren en te verbeteren. Als ‘buitenstaander’ werp ik graag een frisse blik op de gang van zaken en denk mee hoe het beter kan.”

Tijs heeft een kritische blik en analyseert haarscherp. Daarbij draait hij niet om de hete brij heen. De relevante feiten en processen legt hij op een waardevrije manier bloot. In zijn werk zoekt Tijs altijd naar verbeteringen. Hij voert deze ook graag door in de praktijk.

Karien Dommerholt

Karien is opgeleid als industrieel ontwerper (Technische Universiteit Delft) en uitgegroeid tot een gedreven creatieveling die geen enkele klus schuwt, zolang er maar nieuwe paden mogen worden ingeslagen. Ze heeft meer dan tien jaar gewerkt in het hoger onderwijs. Het hoger onderwijs kent ze als haar broekzak. Eerst docent en later manager van vijf technische opleidingen en leidinggevende over 70 docenten. Daarna lonkte het ondernemerschap. “Laat mensen zelf verantwoordelijkheid nemen en op basis van gelijkwaardigheid samenwerken, dan bereik je zoveel meer”, aldus Karien.

Als adviseur helpt zij organisaties om weer uit te blinken. Gericht op de praktijk en de doelen. Karien kleurt graag buiten de lijntjes, denkt los van bestaande kaders. Ze is wars van bureaucratie en geeft professionals het heft, weer, in eigen handen.

Onze Klanten